Kryezoti i unazave – Dy Kullat

Kryezoti i unazave – Dy Kullat

Autor: John R. R. Tolkien

Gjinia: Roman

Viti i botimit: 2005

Përktheu: Artan Miraka

Nr. faqe: 422

ISBN: 99943-33-11-9

Çmimi: 1080Lekë

Bli Online

Në këtë libër tregohet tmerri i pjesëtarëve të Besëlidhjes së Unazës nga ardhja e Errësirës së Madhe dhe shpërthimi i Luftës së Unazës, e cila trajtohet më gjerësisht në vëllimin e tretë dhe të fundit, të titulluar “Kthimi i Mbretit”.