Kokat e dy lejlekëve të purpurt

Kokat e dy lejlekëve të purpurt

Autor: Ismete Selmanaj Leba

Gjinia: Roman

Viti i botimit: 2014

Nr. faqe: 280

ISBN: 978-99943-0-378-6

Çmimi: 850Lekë

Bli Online

Gjergji dhe vëllai i tij, Sokoli, janë dëshmitarët e vetëm të vetëvrasjes së babait të tyre kur ishin ende fëmijë. Të gjendur midis akuzave të gjyshit të tyre, traumës së kaluar nga skena e gjetjes së trupit të pajetë të babait dhe rënies në gjak, detyrohen të largohen nga fshati. Situata komplikohet kur në parkun e qytetit ku banojnë gjendet i vrarë një person me një të shkuar të dyshimtë, si dhe nga ardhja në qytet e një njeriu misterioz që i ndjek si hije nga pas. Kush është ky person dhe çfarë kërkon prej tyre? Asgjë nuk është ashtu siç duket në gjithë këtë histori të mbushur me prapaskena deri në fund.