Historia diplomatike e çështjes shqiptare 1878-1926

Historia diplomatike e çështjes shqiptare 1878-1926

Autor: Arben Puto

Gjinia: Histori

Viti i botimit: 2010

Nr. faqe: 356

ISBN: 978-99943-0-179-9

Çmimi: 1000Lekë

Bli Online

Arben Puto 1924-2016
Lindi në Gjirokastër. Ka studiuar në Fakultetin e Drejtësisë në Universitetin e Moskës, dega e së drejtës ndërkombëtare publike. Me hapjen e Universitetit të Tiranës, më 1957, ka punuar si pedagog dhe punonjës shkencor në Fakultetin Juridik, derisa doli në pension më 1990. Është autor i një numri veprash në fushën e së drejtës ndërkombëtare dhe historisë së diplomacisë.