(5) Djaloshi dhe kali

(5) Djaloshi dhe kali

Autor: C. S. Lewis

Gjinia: Roman

Viti i botimit: 2011

Përktheu: Margarita Skënderi

Nr. faqe: 204

ISBN: 978-99943-0-202-4

Çmimi: 700Lekë

Bli Online

“Djaloshi dhe kali” është historia e kuajve që flasin, e tradhtisë që zien, e vendit ku gjithçka pritet të ndodhë, ashtu si të jetë e thëna.