Dieta e jetëgjatësisë

Dieta e jetëgjatësisë

Viti i botimit: 2018

Përktheu: Agim Doksani

Nr. faqe: 286

ISBN: 978-9994-0-545-2

Çmimi: 1400Lekë


Një nga zbulimet më të rëndësishme shkencore në fushën e ushqyerjes. Me regjimin e tij të ushqyerjes të gjithë mund të rigjejnë dhe të mbajnë një trup të shëndetshëm deri në 110 vjet.

“Dieta Kinse-Agjërim ul faktorët e rrezikut që bashkëlidhen me plakjen, si për shembull sëmundjet kardiovaskulare, diabetin, obezitetin dhe kancerin. Praktikisht, plakja ngadalësohet, duke siguruar dhjetë vjet jetë më shumë”. – Umberto Veronesi