Dashuritë e një jete

Dashuritë e një jete

Autor: Sveva Casati Modignani

Gjinia: Roman

Viti i botimit: 2007

Përktheu: Dorina Doganaj

Nr. faqe: 360

ISBN: 99943-33-90-8

Çmimi: 850Lekë

Bli Online

Një mëngjes vere, në kishën milaneze të San Markos, dikush sulmon e godet rëndë në kokë një grua të re e të bukur, ndërsa ajo lutej. Pas shtrimit në spital dhe operacionit, në zgjim, gruaja nuk kujton asgjë nga e kaluara e saj. Dhe kështu detyrohet të fillojë një proces të vështirë për të rifituar identitetin e saj. Pak nga pak nisin e lulëzojnë copëza kujtimesh e mes vështirësive ajo nis të rikompozojë historinë e jetës së saj dhe të familjes…