Dashuri apo urrejtje?

Dashuri apo urrejtje?

Autor: Brunilda Zllami

Gjinia: Roman

Viti i botimit: 2005

Nr. faqe: 232

ISBN: 99943-33-42-9

Çmimi: 750Lekë

Bli Online

Enea nuk dinte më ç’të mendonte, madje i dukej se nuk e ndiente më veten aty. Ishte mes dy kohëve, duke u endur herë te njëra dhe herë tek tjetra, por tani e ndiente se duhej të zgjidhte të tashmen. E shkuara ishte tepër larg për t’u rikthyer. Kishin kaluar shumë vjet që kur kishin qenë shoqe. Mes tyre kishin bërë vend dashuria dhe urrejtja.

Po tani ç’ndienin për njëra-tjetrën, dashuri apo urrejtje?