Artemis Fowl (4) Mashtrimi i Opalit

Artemis Fowl (4) Mashtrimi i Opalit

Autor: Eoin Colfer

Gjinia: Roman

Viti i botimit: 208

Përktheu: Elona Mistrovica

Nr. faqe: 356

ISBN: 978-99943-0-054-9

Çmimi: 800Lekë

Bli Online

Krijesat e magjepsura të Popullit të Vogël kanë fshirë çdo kujtim të botës së tyre nga mendja e së vetmes qenie njerëzore që i trembeshin: gjeniut kriminal Artemis Fowl. Por tani ata kanë nevojë për ndihmën e tij… dhe sa më shpejt.

Xhindja e pabesë, Opal Koboi, po planifikon shkatërrimin e botës. Për ta ndalur atë, duhet çliruar kapitenia magjistricë Shtupë nga akuzat e vrasjes, duhet të organizohet arratisja nga burgu e një xhuxhmaxhuxhi kleptoman, si dhe të fitohet aleanca e një centauri tejet të zgjuar, që nuk ka dijeni për asgjë.