Ana me sy të gjelbër

Ana me sy të gjelbër

Autor: Sveva Casati Modignani

Gjinia: Roman

Viti i botimit: 2005

Përktheu: Guri Shyti

Nr. faqe: 480

ISBN: 99943-33-20-8

Çmimi: 950Lekë

Bli Online

Milano. Mëngjes i ftohtë janari. Në funeralin e Cezare Boldranit, një njeri i pasur dhe i pushtetshëm, vështrimet e të pranishmëve janë drejtuar mbi Anën, vajzën dhe trashëgimtaren e vetme të tij. Që nga ai çast, si drejtuese e një perandorie të madhe ekonomike, gruaja do të jetë e detyruar të përballet me të kaluarën e saj, por mbi të gjitha me atë të të atit; një udhëtim nëpër kohë, ku historitë pasionante të dashurisë pleksen me ngjarje misrerioze dhe dramatike. Një histori e ngjeshur, e mbushur me ngjarje mbresëlënëse dhe e treguar në mënyrë të shkëlqyer.