Adriatiku

Adriatiku

Autor: Alessandro Leogrande

Viti i botimit: 2013

Përktheu: Adrian Beshaj

Nr. faqe: 76

ISBN: 978-99943-0-330-4

Çmimi: 500Lekë

Bli Online

“Po lexoj ‘Adriatiku’, eBook-un e Alessandro Leogrande-s.
Një rrëfim interesant.
Një reportazh narrativ.
Një refleksion mbi tokat që lagen nga deti Adriatik. Një det ku shohim veten dhe njëri-tjetrin…”
— Roberto Saviano