Shkruani termat e kërkimit më sipër e më pas shtypni ENTER, shtypni ESC për të mbyllur dritaren!

W.G. Sebald

W.G. SEBALD lindi më 1944 Wertach im Allgäu. Jepte mësim letërsinë e re gjermane në universitet. Vdiq tragjikisht në një aksident automobilistik. “Austerlici” është libri i tij më i famshëm. Fitoi çmime të shumta, si Mörike-Preis, Heinrich Böll-Preis, Heinrich Heine Preis dhe Joseph Breitbach Preis.

Bibliografia