Shkruani termat e kërkimit më sipër e më pas shtypni ENTER, shtypni ESC për të mbyllur dritaren!

Sveva Casati Modignani

Sveva Casati Modignani është një nga emrat më të dashur të letërsisë bashkëkohore. Romanet e saj të përkthyera në trembëdhjetë vende, si në Francë, Gjermani, Rusi, Brazil etj, janë shitur në mbi tetë milionë kopje. “Ana me sy të gjelbër” u prit në mënyrë madhështore nga kritika dhe nga lexuesit. Romanin e parë me fat e kanë shoqëruar edhe gjashtëmbëdhjetë të tjerë, të gjithë të kurorëzuar nga parapëlqimi në rritje i lexuesve dhe i kritikëve, një pjesë e të cilëve janë bërë skenarë televizivë të suksesshëm.

Bibliografia