Shkruani termat e kërkimit më sipër e më pas shtypni ENTER, shtypni ESC për të mbyllur dritaren!

Sophie Mas

SOPHIE MAS ka lindur dhe është rritur në Paris. Pas studimeve për shkenca politike dhe studimet e larta komerciale HEC, ajo themeloi studion e saj të produksionit dhe sot punon mes Los Anxhelosit, Nju-Jorkut dhe San Paolos.

Bibliografia