Shkruani termat e kërkimit më sipër e më pas shtypni ENTER, shtypni ESC për të mbyllur dritaren!

Robert Cooper

Robert Cooper është një nga diplomatët më të rëndësishëm të Europës. Ish këshilltar i posaçëm për çështjet e jashtme i Toni Blerit, dhe ish drejtor i përgjithshëm për çështjet e jashtme dhe ato Politiko-Ushtarake në Këshillin e Bashkimit Europian, aktualisht ai është caktuar nga Përfaqësuesja e Lartë e Bashkimit Europian Catherine Ashton si këshilltar i Shërbimit të Jashtëm të Bashkimit Europian, si dhe ndërmjetësues i dialogut Kosovë – Serbi.

Bibliografia