Shkruani termat e kërkimit më sipër e më pas shtypni ENTER, shtypni ESC për të mbyllur dritaren!

Mordecai Richler

Mordecai Richler lindi në Montreal, në vitin 1931. Romanet e tij më të suksesshme janë “Stazhi i Dadi Kravicit”, “Kalorësi i Shën Urbanit”, “Solomon Garski ka qenë këtu” dhe “Versioni i Barnit”. Richleri ndërroi jetë në 2001.

Bibliografia