Shkruani termat e kërkimit më sipër e më pas shtypni ENTER, shtypni ESC për të mbyllur dritaren!

Lauren Weisberger

LAUREN WEISBERGER është shkrimtarja bestseller e gazetës “New York Times” për librin “Djalli vishet me ‘Prada’”, që u botua në dyzet gjuhë dhe u përshtat në një film të suksesshëm ku luanin Meryl Streep dhe Anne Hathaway. Po ashtu, edhe tre romanet e tjera të Weisberger ishin të gjithë bestseller. E diplomuar në Universitetin e Kornellit, autorja jeton në Nju-Jork me bashkëshortin dhe dy fëmijët. Për më tepër, vizitoni laurenweisberger.com.

Bibliografia