Shkruani termat e kërkimit më sipër e më pas shtypni ENTER, shtypni ESC për të mbyllur dritaren!

Ken Follett

Ken Follett lindi më 5 qershor 1949 në Cardiff, Uells. U diplomua në University College, Londër, ku fitoi një medalje nderi në filozofi. Njihet si shkrimtar i temave tepër të prekshme dhe i ngjyrave. Librat e tij janë përkthyer në dhjetëra gjuhë dhe janë shitur me miliona kopje. Është autor i shtatë bestsellerëve ndërkombëtarë, jeton në Chelsea, Londër, në një shtëpi dyqindvjeçare me pamje nga lumi Tamiz, me gruan e tij Barbara dhe një numër të madh fëmijësh nga martesat e tyre të para. Interesi i tij kryesor, përveç letërsisë, është muzika dhe me raste ai i bie kitarës në një grup muzikor bluz.

Bibliografia