Shkruani termat e kërkimit më sipër e më pas shtypni ENTER, shtypni ESC për të mbyllur dritaren!

Katherine Neville

Katherine Neville është autorja e famshme e “Zjarri”, “Sekreti i mijëvjeçarit”, “Qerthulli magjik” (bestseller i USA Today) dhe “Rrezik i përllogaritur”. “Sekreti i mijëvjeçarit” dhe “Zjarri” janë përkthyer në më se 30 gjuhë të huaja. Në një sondazh në Spanjë, ndërmarrë nga gazeta e njohur “El Pais”, “Sekreti i mijëvjeçarit” u votua si një nga 10 librat më të mirë të të gjitha kohërave. Neville jeton në Virginia dhe Washington DC.

Bibliografia