Shkruani termat e kërkimit më sipër e më pas shtypni ENTER, shtypni ESC për të mbyllur dritaren!

John R. R. Tolkien

Seriali për fëmijë, i realizuar edhe si film, vjen i përkthyer në shqip me tri vëllimet rreth bëmave për zotërimin e Unazës Çudibërëse, që sundon botën. Përmes aventurash dhe peripecish për mbajtjen dhe shkatërrimin e kësaj unaze, fëmijët do të njihen me luftën mes së mirës dhe së keqes, mishëruar në figurat e trilluara të J. R. R. Tolkien-it.

Bibliografia