Shkruani termat e kërkimit më sipër e më pas shtypni ENTER, shtypni ESC për të mbyllur dritaren!

Joël Dicker

Joël Dicker lindi në Gjenevë në 1985. “E vërteta mbi çështjen Harry Quebert” është romani i tij i dytë, i cili fitoi çmimin e Académie Française 2012 dhe Prix Goncourt des lycéens 2012. Po botohet në të gjithë botën, në mbi 30 gjuhë të huaja.

Bibliografia