Shkruani termat e kërkimit më sipër e më pas shtypni ENTER, shtypni ESC për të mbyllur dritaren!

Jo Nesbø

JO NESBØ ka shitur 27 milionë kopje të librave në mbarë botën. Ndër këto përmendim librat “Lakuriqi i natës”, “Furrtaret”, “Nemesi”, “Ylli i djallit”, “Leopardi”, “Fantazma”, “Policia” - të gjithë pjesë e serisë me protagonist detektivin Herri Hol dhe thrillerat “Gjuetari i kokave”, “Gjak dhe dëborë”.

Bibliografia