Shkruani termat e kërkimit më sipër e më pas shtypni ENTER, shtypni ESC për të mbyllur dritaren!

Jhumpa Lahiri

Jhumpa Lahiri lindi në Londër më 1967-ën nga prindër bengalezë dhe u rrit në SHBA, ku jeton ende. Me veprat e saj ajo ka fituar çmime të panumërta, si Pulizer Prize, Pen/Hemingwey Award, Frank O’Connor International Short Story Award dhe Guggenheim Fellowship. Në vitin 2012 u pranua anëtare e Akademisë Amerikane të Artit dhe të Letërsisë.

Bibliografia