Shkruani termat e kërkimit më sipër e më pas shtypni ENTER, shtypni ESC për të mbyllur dritaren!

Hiqmet Mehmetaj

HIQMET MEHMETAJ ka lindur në vitin 1943 nё Drashovicё tё Vlorёs. Më 1967 ka kryer mёsimet nё shkollёn pedagogjike “Luigj Gurakuqi” në Elbasan dhe vijoi studimet nё Institutin e Lartë Pedagogjik, dega gjuhё-letёrsi, të cilat i pë1rfundoi në vitin 1975. Gjatё gjithё kohёs ka punuar si mёsues dhe drejtor shkolle nё vendlindje, Drashovicё. Ka botuar vёllimet poetike: “Shqipёri pse s’tё zё gjumi”, 1996 “Endrrat e trёndafilit”, 1999 “As dielli s’mё pёrshёndet”, 2001 “Nata e lofatёs”, 2008 “Vajza e ujёvarёs”, 2012

Bibliografia