Shkruani termat e kërkimit më sipër e më pas shtypni ENTER, shtypni ESC për të mbyllur dritaren!

Fabio Volo

Fabio Bonetti (në art Fabio Volo) ka lindur në Kalçinate të Bergamos, Itali, më 23 qershor 1972. Është shkrimtar dhe drejtues emisionesh radiofonike dhe televizive. Librat e tij janë përkthyer në shumë vende të botës. Në shqip, nga Shtëpia Botuese “Dudaj”, janë botuar romanet “Edhe një ditë më shumë”, “Një vend në botë”, “Regëtimat e dritës së mëngjesit” dhe “Koha që do të doja”.

Bibliografia