Shkruani termat e kërkimit më sipër e më pas shtypni ENTER, shtypni ESC për të mbyllur dritaren!

Anna Funder

ANNA FUNDER lindi në Melburn më 1966 dhe u rrit atje e në Paris. Ka punuar si juriste ndërkombëtare dhe producente në radio e televizion. Më 1977 ishte shkrimtare rezidente pranë qendrës ‘Australia’ në Potsdam. “Stasiland” është përzgjedhur për çmimin Libri i Parë i “Guardian” 2003, në Australi për çmimin Libri i Vitit dhe çmimin letrar kryesor të Kuinslendit për letërsi publicistike.

Bibliografia