Shkruani termat e kërkimit më sipër e më pas shtypni ENTER, shtypni ESC për të mbyllur dritaren!

Andrea Vitali

ANDREA VITALI ka lindur në vitin 1956 në Belano, në bregun lindor të liqenit të Komos. Ka botuar një numër të madh librash dhe ka fituar herë pas here çmime të rëndësishme letrare në Itali.

Bibliografia