Shkruani termat e kërkimit më sipër e më pas shtypni ENTER, shtypni ESC për të mbyllur dritaren!

Alfonso Signorini

ALFONSO SIGNORINI është diplomuar për filologji mesjetare në Universitetin Katolik të Milanos. Është drejtor i “Chi”-së e “Tv Sorrisi e Canzoni”. Me Mondador-in ka botuar Sinjorini (2006) dhe Tepër krenare dhe tepër e brishtë. Romani i Callas-it (2007).

Bibliografia